Social Media Easy Content

Creatief | Inspirerend | Veelzijdig

Het is lang geleden

social media content voor mkb

Het is lang geleden dat ik iets gepost heb op mijn eigen blog. Hoe kan dat?

Ik had een heel grote opdracht de afgelopen maanden en tijd tekort. Deze opdracht is ondertussen afgelopen en ik heb weer ruimte om aan mijn eigen marketing en #socialmediamarketing te werken.

Wel een beetje tegenstrijdig natuurlijk om de essentie van mijn werk in mijn eigen bedrijf niet te doen voor zo lang. Maar dit is nou eenmaal hoe het gaat in een bedrijf. Je kan van alles inplannen, strategie verzinnen en slim bezig zijn, maar soms komt de factor tijd er tussen.

Daarom is het altijd handig om realistisch te zijn met je eigen social media marketing en hoe je dat wilt en kan vormgeven.

Stel jezelf altijd de vraag, hoe wil jij jezelf laten zien aan je volgers, waar wil je het over hebben en ook wanneer doe je het. Plan het in anders komt het er niet van, zelfs bij mij niet!

Ik dacht de afgelopen weken of jullie misschien weer zin hebben in een online training, even een ‘bijles’ in hoe moet ik Instagram of Facebook voor mijn bedrijf aanpakken. Even bijspijkeren hoe je dit allemaal moet doen. Laat me even weten of je daar behoefte aan hebt. Zoals je misschien weet, ben ik niet van de lange werkboeken en saaie Power Point presentaties. Ik vind het veel leuker om op jullie situatie in te gaan en dan specifiek op jouw vragen. Een 1 op 1 online afspraak kan ik op maat vormgeven en helemaal op jou toespitsen.

Let me know.

Het is lang geleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven